add

Sudah jadi Follower saya?Sila ambil coding award follower di atas

Produk Lelaki


Untuk mempertingkatkan daya seksual, keinginan seks dan kesihatan menyeluruh. Memberikan ereksi mantap yang berpanjangan. Produk-produk yang kami jual adalah rumusan dari gabungan ekstrak herba yang asli dan disahkan selamat digunakan.
http://mybusinessonline4u.blogspot.com

LOSYEN POWER 3 LINES
Losyen 3 Lines berfungsi mengembangkan sel dan otot dan melancarkan pengaliran darah
-Lotion 3 Lines juga menjadikan zakar tahan lasak.
-Ianya sesuai untuk hubungan seksual yang normal (30~45 minit).

Si suami mampu "control tahap climax" walaupun beraksi dengan berbagai posisi hebat!
Berasaskan minyak kelapa dara.

Penggunaan: Gunakannya 3 kali seminggu atau 4 jam sebelum bersama isteri.

Nota: Losyen ini akan meresap selepas setengah jam disapukan. Sebaiknya basuh dahulu sebelum bersama isteri.

This 3 Lines Lotion functions to relive and expand blood vessels and strengthen muscle.

Usage: Massage 3 times a week or 4 hours before sexual intercourse

Note: This lotion will be absorbed half an hour within half an hour after application. Wash it before making love.

http://mybusinessonline4u.blogspot.com
HARGA:RM34.00
----------------------------------------------------------
http://mybusinessonline4u.blogspot.comSENSA CREAM:
Sensa Cream adalah gabungan ekstrak lintah, halia, bunga cengkih, lada hitam dan minyak zaitun. Ekstrak lintah mengandungi hirudin, pheromone dan histamin. Istimewanya formula Sensa Cream dipertingkatkan dengan ekstrak Butea Superba yang sudah terkenal dengan keberkesanan dalam merawat masalah mati pucuk dan lemah tenaga batin.
Dengan haruman lavender, ia juga mengandungi antiseptik dan aroma yang mengasyikkan. Sensa Cream sangat berkesan jika digunakan dengan kerap apabila semua bahan aktif dapat menyerap ke dalam epidermis dan masuk ke dalam 6666 saluran darah di dalam zakar.
Semua ramuan yang terkandung di dalam Sensa Cream telah diuji di makmal dan terbukti berkesan untuk melancarkan perjalanan darah, mengurangkan pembekuan darah dan membesarkan diameter saluran darah.
Dengan hormone pheromone yang terkandung di dalam lintah, ia juga mampu meningkatkan ghairah pasangan anda melalui deria bau.
Ternyata Sensa Cream adalah penyelesaian kepada semua masalah lelaki, terutama yang inginkan saiz zakar yang besar, panjang, keras dan tahan lebih lama.
Gunakan Sensa Cream dengan teknik urutan Sensaoil/Sensa Cream. Teknik urutan turut diberijika anda membeli daripada kami.
Khasiat Sensa Cream adalah sama dengan sensaoil cuma sensacream lebih berkesan digunakan pada waktu pagi manakala Sensaoil berkesan digunakan pada waktu malam.

Khasiat Hirudin
1. Mengurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.
2. Mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan, sakit otot, kejang otot dan sengal-sengal badan.
Khasiat Pheromone
1. Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan.
2. Dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin (intercourse).
3. Meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.
Khasiat Histamin
1.Berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.
2. Dapat menyelesaikan penyakit seperti mati pucuk (erectile dysfunction), rasa dingin terhadap pasangan.
3. Mampu merawat masalah zakar kecil, mengecut, pendek dan lemah tenaga batin.

HARGA:RM40.00
-----------------------------------------------------

http://mybusinessonline4u.blogspot.comSENSAOIL:
Sensaoil diadun dengan gabungan ekstrak lintah yang mengandungi hirudin, pheromone dan histamin. Formula ini juga mengandungi minyak zaitun, lada hitam dan halia.
Sensaoil boleh merawat penyakit seperti sakit otot, kekejangan dan sengal-sengal badan. Ia juga berkesan dalam merawat masalah mati pucuk dan lemah tenaga batin.
Sensaoil boleh digunakan sebagai rawatan harian penjagaan zakar, diurut 2 kali sehari dengan teknik urutan Sensaoil/Sensa Cream. Teknik urutan tersebut sangat ringkas dan mudah. Teknik urutan turut diberi jika membeli daripada kami.
Khasiat Sensa Cream adalah sama dengan sensaoil cuma sensacream lebih berkesan digunakan pada waktu pagi manakala Sensaoil berkesan digunakan pada waktu malam.
Apabila anda telah amalkan secara rutin, ia hanya mengambil masa 5 minit setiap sesi. Urut pada waktu pagi dan malam. Anda dinasihatkan tidak membasuh zakar selepas urutan untuk Sensaoil meresap ke dalam kulit melalui epidermis, ke saluran darah. Jangan bimbang kerana ia didatangkan khas dengan pati minyak lavender  yang harum dan mengandungi anti-septik. Lavender juga mengandungi agen penenang dan anda akan dapat merasai kehebatan Sensaoil hanya dalam beberapa saat setelah menyapunya di mana-mana bahagian kulit.
Jika Sensaoil disapu pada zakar semasa berasmara, ia juga dapat mengaktifkan clitoris, di mana ia bertindak merangsang libido/ghairah seksual pasangan anda. Sensaoil perlu diamalkan selalu untuk mengelakkan masalah mati pucuk (erectile dysfunction) dan masalah ejakulasi pra-matang (pre-mature ejaculation) atau tidak tahan lama.

Sensaoil juga dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang panjang, besar, tegang dan keras. Anda perlu mengurut dengan menggunakan Sensaoil sekerap yang mungkin dalam masa beberapa minggu untuk melihat perubahan pada zakar.
Khasiat Hirudin
1. Mengurangkan pembentukan bekuan darah dan melancarkan aliran darah.
2. Mampu merawat penyakit seperti sejuk tangan, sakit otot, kejang otot dan sengal-sengal badan.
Khasiat Pheromone
1. Pheromone merupakan hormon yang mengeluarkan bau yang mampu menarik perhatian pasangan.
2. Dapat menyelesaikan masalah seperti hubungan kelamin (intercourse).
3. Meningkatkan hubungan seksual dan mampu merawat mati pucuk.
Khasiat Histamin
1.Berfungsi membesarkan diameter saluran darah dan mencergaskan aliran darah.
2. Dapat menyelesaikan penyakit seperti mati pucuk (erectile dysfunction), rasa dingin terhadap pasangan.
3. Mampu merawat masalah zakar kecil, mengecut, pendek dan lemah tenaga batin.

HARGA: RM40.00

---------------------------------------------------

http://mybusinessonline4u.blogspot.com
MINYAK URUT WILD-X:
Pengunaan Minyak Urut Wild-X berkesan bagi mengembalikan kekuatan otot-otot zakar dan mengembalikan ketegangan yang mantap dengan cara penggunaan yang berdisiplin.Keistimewaan Minyak Urut Wild-X

- Membesarkan saiz batang zakar
- Membesarkan saiz kepala zakar
- Memanjangkan saiz batang zakar
- Menambah kekerasan batang zakar
- Mempercepatkan zakar mengeras
- Mencegah pancutan pra-matang
- Mencegah gejala 'cepat layu'
- Melambat pancutan air mani
- Zakar tetap keras selepas pancutan
- Mampu mengulangi beberapa kali
- Meningkatkan keyakinan untuk bersama
- Suci, diperbuat daripada herba tradisional
- Tiada kesan sampingan kepada suami
- Tiada kesan sampingan kepada isteri

Kisah Lelaki dan Kejantanannya

Bukan rahsia lagi kenapa keinginan untuk memiliki zakar yang lebih besar dan panjang menjadi keutamaan bagi majoriti lelaki dewasa dalam masyarakat dunia hari ini. Ini dapat dibuktikan dengan lambakan pelbagai produk untuk membesar dan memanjangkan zakar di pasaran sekarang. Tetapi adakah anda betul-betul tahu apa yang anda perlukan ? Atau anda sanggup mempertaruhkan kelelakian anda untuk memperolehi kesan jangka pendek tanpa memikirkan akibatnya.
Kajian daripada syarikat Durex Condoms, Amerika membuktikan bahawa:
- Lebih 75% drp wanita di dunia mahu zakar yg besar & panjang
- 2 drp 3 wanita di dunia tidak berpuas hati dgn saiz zakar pasangan mereka
- 88.7% drp lelaki di dunia akan menambah saiz zakar dgn pelbagai cara

Anda suka atau tidak, lelaki dengan zakar lebih besar akan lebih berkeyakinan dan selesa dengan tubuh mereka. Mereka juga kurang merasa malu ketika menanggalkan pakaian untuk bersama dengan pasangan. Naluri semulajadi wanita juga lebih cenderung untuk mendapatkan lelaki dengan saiz zakar yang besar dan panjang, sepadan dengan keperluan mereka.

Di atas sebab-sebab ini, 98% lelaki di dunia akan mencari produk untuk membesarkan zakar yang betul-betul berkesan tanpa menghiraukan samada ia selamat atau tidak untuk digunakan. Mereka juga dibebankan dengan masalah kewangan sekiranya produk itu mahal dan perlu digunakan sentiasa. Contohnya seperti pengambilan pil, penggunaan pam vakum, penis plug, penis ring dan lain-lain lagi. Lagipun, semakin produk-produk tersebut diamalkan, prestasi zakar mereka akan semakin menurun hingga menyebabkan penyakit mati pucuk.

Inilah matlamat produk ini. Untuk membantu anda mencapai saiz zakar yang diingini dengan cara yang paling berkesan, selamat dan menjimatkan. Hasil yang anda perolehi dengan penggunaan Wild-X akan kekal dan anda tidak perlu lagi bergantung kepada produk-produk lain untuk membantu menguatkan zakar anda.
Struktur Zakar

Zakar dibahagikan kepada 3 bahagian iaitu :
Corpus Cavernosum - dua bahagian terbesar di kiri dan kanan zakar
Corpus Spongiosum - bahagian tengah dan bawah zakar
Glans Penis - bahagian kepala zakar

Photobucket
Bagaimana zakar menegang

Apabila anda teransang, isyarat akan dihasilkan daripada otak kepada jantung untuk mengepam darah dengan segera ke saluran darah di bahagian zakar. Ini dibuktikan dengan degupan jantung anda yang semakin laju dan kuat. Darah yang dipam akan memasuki saluran darah pada Corpus Cavernosum. Ereksi akan berlaku dan zakar akan menjadi keras.

Bagaimana saiz zakar ditentukan?
Sifat Corpus Cavernosum adalah anjal seperti belon getah. Labih banyak darah yang mengalir masuk dan dapat ditampungnya, maka saiznya akan menjadi lebih besar. Oleh itu, saiz zakar ditentukan oleh saiz maksimum dan keanjalan dinding Corpus Covernosum. Kunci kepada pembesaran zakar adalah dengan menguatkan otot-otot Corpus Cavernosum dan membesarkan saluran darah pada bahagian zakar.

Bagaimana Wild-X dapat membantu anda?
Wild-X bertindak secara semulajadi dan selamat untuk membesarkan saiz tisu-tisu zakar dalam Corpus Cavernosum, Corpus Spongiosum, Glans Penis dan saluran darah pada bahagian zakar. Ia membuatkan otot-otot zakar menjadi lebih kenyal dan elastik. Ia juga berkesan membetulkan urat-urat zakar yang bersimpul, tersumbat dan kurang sihat.

Kesannya yang telah terbukti :
- Zakar menjadi lebih besar dan panjang semasa ereksi
- Batang zakar menjadi lebih keras daripada sebelumnya
- Anda akan merasa lebih lambat untuk pemancutkan air mani
- Pasangan anda lebih teransang oleh zakar anda yang lebih panas
- Kepuasan yang lebih nyata dirasai oleh anda dan pasangan anda

Wild-X menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. Wild-X diadun daripada ramuan akar-akar kayu, herba rahsia, minyak bijan dan pelbagai bahan istimewa di dalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal.

Kekerasan yang luar biasa
Walaupun kegunaan utama Wild-X adalah untuk membesarkan dan memanjangkan zakar namun begitu komen yang diterima daripada pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan Wild-X. Ini disebabkan oleh salah satu herba di dalam Wild-X yang berfungsi sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.
  


HARGA:RM40.00
----------------------------------------------------------

http://mybusinessonline4u.blogspot.comASKMARA BUMBUM CREAM:
Askmara Bumbum Cream is an Amazing Cream which is 100% Safe to use for Men And Women.
Easy To Apply And Produce Powerful Results. Askmara™ Cream is Formulated With:
Sea Cucumber (Gamat Extract),Rosmarinus Officinalis, Nigella Sativa,Olea Europaea Oil, Melaleuca Alternifolia, Vitamin E, Vitamin D-Panthenol (A Provitamin Of Vitamin B5) And Powerful Aphrodisiac Herbs.

This product has been developed with Butea Superba extract which effectiveness proves to cure impotency and sex problems. With Lavender fragrance, it also contained antiseptic and engrossing aroma. AskMara bumbum cream will be more effective if it is used frequently.
It will absorb into epidermis and 6666 blood vessels inside the penis. The ingredients contained inside the AskMara bumbum cream has been tested and proven effective for blood circulation, to reduce blood coagulation and to enlarge the blood vessel's diameter.
The hormone pheromone contained inside the gamat also able to increase a passion of your couple through a smell sense. AskMara bumbum cream is a solution for all men especially for those dreaming a large, long and hard penis.

...........................

Diformulasasikan untuk penjagaan alat sulit lelaki dan membantu meningkatkan masalah seksual lelaki.

- memantapkan kesegaran, kebersihan dan kekuatan alat kelamin
- memantapkan daya sensitif dan daya kawalan alat kelamin
- meningkatkan kesihatan kulit dengan vitamin dan herba
- memantapkan kelangsingan kulit
- meningkatkan prestasi seksual dan masa intimasi yang lebih lama
- membantu melancarkan peredaran darah
- menghindari ereksi pramatang


Isipadu:
30 gram.

HARGA:RM 38.00

-----------------------------------------------------

http://mybusinessonline4u.blogspot.comEROTICA X-WASH MEN 3 IN 1:
Erotica X-Wash Men 3 in 1 membersihkan dan menghilangkan bau alat sulit lelaki yang kurang menyenangkan. Ia diformulasi khusus untuk membersihkan bahagian tubuh lelaki yang paling sensitif, iaitu zakar.

Khasiat
Diformulasikan daripada kehebatan ekstrak gaharu untuk membantu proses pembersihan khusus untuk bahagian sulit lelaki yang selama ini sering diambil ringan oleh kebanyakan lelaki.
Erotica X-Wash Men 3 in 1 dapat membantu mengurangkan bau, menghalang pembiakan bakteria dan dapat mengekalkan keharuman yang berpanjangan dan membantu membersihkan diri anda dengan lebih berkesan.

Kandungan
Rumusan yang penting adalah ekstrak gaharu, pinang muda, ekstrak tongkat ali dan ekstrak pegaga.

Cara Penggunaan
Cuma tuangkan sedikit ke tapak tangan yang bersih dan lakukan cucian seterusnya bilas dengan air bersih. Gunakan selalu untuk keharuman dan kesegaran yang perpanjangan.

Isipadu: 200 ml

HARGA: RM 29.00

----------------------------------------------

http://mybusinessonline4u.blogspot.comDamiana Gold (50 ml) dalam botol spray adalah untuk kegunaan selama sebulan.

Damiana Gold is a Herbal Homeopathic remedy with Indian Ginseng Ashwaghanda, Avena Sativa and Selenium

Bagaimana Damiana ini begitu “power”?

Begitu banyak remedi yang berasaskan tumbuhan didakwa mempunyai keupayaan untuk memperbaiki kekuatan seksual dan menambah keinginan libido seseorang, tetapi hanya segelintir yang dikaji kesahihannya dan tumbuhan yang paling mendapat perhatian untuk dikaji secara intensif ialah Damiana (Turnera aphrodisiaca).

Universiti yang giat menjalankan kajian ialah:

1. Faculty of Pharmacy and Biochemistry, University of Buenos Aires
2. Department of Biomedical Sciences, Section of Pharmacology, University of Modena and Reggio Emilia, di Italy
3. School of Medicine, University of Hawaii

Salah seorang Saintis dari Faculty of Pharmacy and Biochemistry, University of Buenos Aires amat aktif menjalankan kajian mengenai damiana . Hasil dari penyelidikannya mendapati Damiana bertindak mengatasi masalah Erectile Dysfunction (mati pucuk), sama seperti Viagra.

Hasil kajian itu mengesahkan, Damiana membolehkan otot-otot dan dinding arteri menjadi relaks, ini penting kerana bila otot dan arteri menjadi relaks, ia meluaskan saluran darah dan membenarkan lebih kuantiti darah melaluinya, dan membolehkan erection (penis mengeras). Proses ini juga membolehkan penis menjadi lebih besar dan panjang, hasil dari penyelidikan penis akan memanjang dalam masa 3-4 bulan.

Proses yang sama dilakukan oleh Viagra. Viagra pada awalnya telah membuat seseorang yang mengalami mati pucuk untuk kembali ke kehidupan seksual yang normal semula dengan risiko yang amat tinggi.

Damiana dan Viagra mempunyai persamaan tetapi persamaannya diantara Damiana dan Viagra ialah, Damiana tidak mempunyai kesan sampingan seperti yang dihasilkan oleh Viagra seperti jangkitan saluran kencing, terjadi tekanan darah tinggi, degupan jantung yang tidak teratur, serangan jantung, stroke malah kematian mengejut.

Malah Damiana Berfungsi Lebih Baik Dari Viagra

Saintis itu juga mengesahkan Damiana mampu merawat ED pada dengan kesan ereksi 90 peratus lebih baik berbanding Viagra hanya 46 peratus sahaja. Phytomedicine. 2003 Nov; 10(8):669-74).

Viagra hanya merawat bukan menyembuhkan, tetapi Damiana menyembuhkan dan menyihatkan tubuh tanpa kesan sampingan. Penawar ini berkemampuan untuk merawat erectile dysfunction (ED), bukan hanya setakat memberi kesan sementara seperti Viagra. Penemuan ini akan memberi sinar baru kepada lelaki-lelaki yang menghadapi masalah ED.

Malah para saintis juga mengesahkan Damiana juga memberi manfaat pada wanita juga seperti simptom menopos iaitu mengurangkan kekeringan di vagina, menambah keinginan seksual , memudahkan orgasm dan menambah sensasi di klitoris.

Apakah Manfaat Mengambil Damiana Gold Sebagai Makanan Kesihatan ?


1. Mengembalikan keinginan seksual yang hilang dengan bertindak sebagai pencetus (stimulant) keinginan seksual.

2. Menambah baik prestasi bila melakukan hubungan seks,ini terjadi kerana bekalan darah secukupnya dihantar ke arteri corpora cavenosa dan menyebabkan penis akan mengalami ereksi hard rock (hard rock erection) dan menjadikan penis lebih bertenaga dan membesar.

3. Menambah kuantiti kadar pusingan darah ke organ-organ dan melambatkan kepenatan.

4. Menambah kuantiti sperma bagi lelaki (sperm count & motility) dan menguatkan telur didalam tubuh wanita. Proses ini akan menjadikan lelaki dan wanita tersebut subur dan memudahkan untuk mendapat cahaya mata.

5. Mengurangkan tekanan dan menambah kenyakinan seseorang untuk melakukan hubungan seks, dimana pada awalnya merasa rendah diri akibat mati pucuk.

6. Menambah tenaga dan melambatkan keletihan

7. Membantu mengimbang hormon wanita dan meredakan simptom menopaus.

8. Mengatasi masalah vagina kering (vaginal dryness) selalunya terjadi pada wanita yang pramenopos. Malah Damiana mampu menjadikan klitoris lebih sensitif dan sensasi.

9. Mengatasi masalah sembelit

10. Mengawal berat badan, Damiana menjadikan selera kita berkurangan, dan perut akan merasa kenyang sekalipun mengambil makanan yang sedikit

11. Membantu meredakan serangan asthma dan bronkitis

12. Selamat, tidak menganggu perjalanan darah ke jantung, oleh itu tiada risiko sakit jantung akan menyerang seperti kesan sampingan Viagra.

Jangan bersedih..anda masih boleh menjadi suami yang hebat!

HARGA: RM 154.00