add

Sudah jadi Follower saya?Sila ambil coding award follower di atas

CARA GUNA VITAL GOLD DAN VIRGINSPOT

Cara Guna
VITAL GOLD  / Virginspot CARA GUNA:-

Dengan duduk bersandar, mengkangkangkan peha, buka pintu faraj sehingga nampak lubang sebelah dalam, lihat saiz besar lubang dalam sama ada sebesar silling 50 sen, 20 sen, 10 sen atau 5 sen.

Semburkan 3-6 kali ke dalam lubang dalam (pastikan ubat ini betul masuk ke dalam).

Kemudian rapatkan peha, lakukan kemutan selama 2 minit. Selepas itu bolehlah cuci lelehan air ubat yang keluar.

Guna 2 kali sehari - pagi dan malam.

Guna dengan kiraan 30 hari tidak termasuk hari datang bulan (period)

Guna sehingga habis ubat ini sekalipun sudah genap 30 hari.

PEMERHATIAN:-

selepas seminggu menggunakan produk ini lihat tentang perkembangan lubang dalam sama ada perubahan mengecil dan kemerah-merahan. Begitulah dengan minggu-minggu selanjutnya.

AWAS:-

Jangan lakukan perubatan selang-seli hari. Lakukan setiap hari (kecuali period hendaklah berhenti menggunakannya).

Jangan masukan jari kedalam lubang (onani) atau melakukan hubungan seks lagi.

Dara tiruan ini kekal sehingga malam pertama dan selagi tidak melakukan seks.

PANTANG LARANG PEMAKANAN:-

Jangan minum air bercampur ais dan makan buahan yang mengandungi banyak air. Elakkan daripada makan timun dan tamato.

KESAN SAMPINGAN:-

Tiada kesan sampingan penggunaan produk ini kerana tiada bahan kamikal atau bahan awet.

 Akan berlaku pedih pada permulaan penggunaan. Jika tidak merasa pedih bermakna tisu-tisu dinding faraj yang akan mengeluarkan tisu lembut dara tiruan telah diselaputi keputihan.

Jangan risau jika berlaku banyaknya keluar keputihan kerana produk ini akan terlebih dahulu membuang dan mengeluarkan sisa-sisa keputihan hingga bersih untuk membentuk tisu dara tiruan di dinding faraj bahagian dalam.

Jagalah kebersihan setiap hari agar faraj cepat menzahirkan tisu dara tiruan.

 .........................................................................................................................................................................

Dapatkan maklumat tambahan dari agen yang menjual produk ini cara-cara menghadapi saat-saat malam pertama. Antaranya untuk mendapatkan kesukaran zakar masuk ke dalam lubang faraj anda bagi membolehkan terhasilnya geselan yang mampu mengalirkan darah dara tiruan dari sel tisu dinding dalam faraj anda, anda tidak digalakkan menikmati seks malam pertama dengan penuh ghairah. Kawal keinginan nafsu anda supaya tiada rasa stim atau ghairah kerana dengan cara ini air mazi anda tidak akan mengalir.Biarkan lubang faraj anda kering. Untuk tujuan mengurangkan air mazi mengalir dengan banyak guna virginspot atau virginpres 3 jam sebelum bersama, semburkan kedalam lubang 5-10 kali spray.

Makluman untuk anda: Kami hanya mengeluarkan produk herba bukan kamikal. Kami tidak menjanjikan keberkesanannya kerana DARA itu hak Tuhan. Dara yang anda perolehi ini adalah tiruan hasil dari pembentukan semula sel tisu dinding dalam faraj. Mencuba, berusaha adalah diwajibkan jika inginkan kesempurnaan.

GAMBAR DI ATAS IALAH DARA YANG AKAN BERLAKU APABILA MENGGUNAKAN PRODUK INI (YANG BERTANDA MERAH) DARAH AKAN MENGALIR DARI SITU IAITU TISU DINDING DALAM FARAJ.

(TIADA JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN KERANA INI ADALAH KOS PERUBATAN).

Jangan lakukan semula persetubuhan setelah menggunakan produk ini, sama ada secara onani, memasukan benda-benda keras atau jari, ianya akan mencederakan dara tiruan anda..
Untuk makluman pengguna baru: Sejak produk ini diperkenalkan pada tahun2005 hingga sekarang ianya telah menyelamatkan lebih 5 ribu pengguna yang telah berkahwin. Kesilapan cara guna akan mengakibatkan kegagalan anda mendapat semula dara tiruan.........................................................................................................................
Sebelum anda menggunakan produk ini pastikan saiz besar lubang dalam anda untuk membezakan antar sebelum dan selepas menggunakan produk ini.
..........................................................................................................................
 
 
 
 
CARA GUNA LOSYEN KAMARSUTERA:

Ambil 2 atau 3 titik losyen kamasutera sapukan dari bawah faraj hingga ke atas, lakukan urutan dari bawah ke atas terutama bahagian bibir faraj, permukaan faraj. Untuk memerahkan permukaan faraj lakukan berulang kali urutan selama 15 minit.

Untuk mengindahkan biji kelentit, ambil sedikit losyen kamasutera, sapukan dan urut biji kelentit dari bawah kea atas berulang selama 15 minit. Losyen ini selamat untuk digunakan dan tiada kesan sampingan jika termakan.
 
.........................................................................................
 
Jenis-jenis selaput dara
 Setiap gadis bukan dilahirkan dengan selaput dara yang serupa. Ada pelbagai jenis selaput dara di kalangan gadis. Ada juga gadis yang dilahirkan tanpa selaput dara dan ada juga yang mempunyai selaput dara yang sukar ditembus dan mungkin mengambil masa beberapa hari atau berkali-kali hubungan seksual untuk benar-benar menembusinya.

Di sini dipaparkan beberapa jenis selaput dara sebagai rujukan 
 
Dara Lubang Cincin

Dara Lubang Cincin
Jenis yang paling mudah dipecahkan dan mungkin paling sedikit mengeluarkan darah bila terkoyak.

Dara Lubang Kecil

Dara Lubang Kecil
Paling sukar dipecahkan, mungkin paling banyak mengeluarkan darah.

Dara Kelopak Bunga

Dara Kelopak Bunga
Jenis ini sukar sedikit dipecahkan, mungkin darah lebih banyak keluar.

Dara Lubang Dua

Dara Lubang Dua
Jenis ini juga sukar dipecahkan.

  Dara Anak Tekak

Dara Anak Tekak
Selaput dara ini berbentuk seakan-akan anak tekak.

Dara Bentuk Gigi

Dara Bentuk Gigi
Selaput dara ini berbentuk seakan-akan barisan gigi.


 Dara Bibir

Dara Bibir
Selaput dara ini berbentuk bibir.

 Dara Lubang Jarum

Dara Lubang Jarum
Ada kes bayi yang dilahirkan dengan selaput dara yang tebal dan hanya mempunyai lubang sebesar lubang jarum. Kebanyakan doktor memilih untuk melakukan surgeri untuk menebuk sedikit selaput dara untuk kebaikan masa depan bayi.

 Dara Penuh

Dara Penuh
Dalam kes yang jarang berlaku, ada bayi yang dilahirkan dengan keadaan selaput dara yang menutup sepenuhnya rongga vagina. Ini akan menyulitkan pengaliran darah haid dan aktiviti hubungan seksual malam pertama di kemudian hari. Oleh itu kebanyakan doktor akan melakukan surgeri bagi menebuk sedikit selaput dara.

 Tiada Dara

Tiada Dara
Dalam kes yang jarang berlaku, ada bayi yang dilahirkan tanpa selaput dara. Ini bukan bermakna bila besar nanti gadis itu bukan perawan, sebaliknya sudah dilahirkan tanpa selaput dara secara semulajadi. Oleh itu, tiada darah yang akan keluar ketika kali pertama hubungan seksual.


5 comments: